Magento template design

Voor het omzetten van uw eigen design naar een functioneel Magento template, volledig opgezet met zoekmachine vriendelijkheid in gedachten, bent u bij Webmeester aan het juiste adres.

Een template vormgegeven aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren, of wellicht een bestaand template modificeren naar uw wensen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Waar u ook voor kiest, met onze professionele dienstverlening komen we altijd snel tot het beoogde resultaat!

Dé Magento experts van Nederland en België

Vanaf de release van Magento hadden we bij Things2c CDC al door dat dit niet zomaar een nieuw webshop systeem zou worden. En dat is gebleken, in de voorbije jaren heeft Magento zich ontplooit tot het marktleidende en meest professionele webshop platform ter wereld. Vanwege onze zeer ruime ervaring en groot team Magento experts kunnen we voldoen aan de meest uiteenlopende verzoeken.

Wij bieden een breed scala aan Magento diensten. Enkele voorbeelden:

Gespecialiseerde Magento Support - Snelste van NL en BE

Beschikt u al over een Magento webwinkel en zijn er uitbreidingen nodig? Of zit u met een gestrand project en de handen in het haar? Kies dan voor onze professionele Magento service. Magento heeft geen geheimen voor onze programmeurs! Wij zijn u altijd snel en vakkundig van dienst bij al uw verzoeken voor het Magento platform. Neem contact op voor een offerte op maat!

 

Magento module ontwikkeling (Extensies)

Zou uw webwinkel perfect zijn met die ene extra functionaliteit? Maar geen module op de markt die volstaat aan uw exacte wensen? Laat een module op maat ontwikkelen door Webmeester. We kunnen aan alle mogelijke verzoeken voldoen. Geen opdracht te complex en tegen zeer gunstige tarieven.

Payment providers en logistieke integraties

Zonder goede betaal en verzendlogica geen goede webwinkel! Wij zijn bekend met alle grote PSP's (Payment service providers) en kunnen u snel van dienst zijn bij de integratie van betaalmethodes als iDeal, Bancontact (Mr Cash), Giropay, Sofort, Direct ebanking, Paypal, Mastercard, Visacard, Amex, Afterpay, Achteraf betalen, Acceptgiro, Rembours en meer.

 

Voor de verzendkosten kan er op diverse manieren worden gewerkt zoals een volledige automatisering, standaard tarieven voor landen, een matrix werkend met gewicht VS bestemming en meer. Ook is webmeester officieel partner van Cargowiz, dé best geautomatiseerde logistieke oplossing voor uw webwinkel. Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende aanbieding op maat.

Magento webhosting - De beste basis voor een snelle webwinkel

Magento is een zeer zwaar platform dat veel vereist van uw server. Het is daarom aan te raden niet voor het eerste het beste webhostingpakket te kiezen, maar een goede Magento geoptimaliseerde webserver te kiezen. Wij beschikken over dedicated servers die volledig zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Magento en werken samen met partner 'YOURHOSTING' welke geoptimaliseerde cluster hosting aanbied voor Magento. In overleg kunnen we de mogelijkheden bespreken en u adviseren in de juiste keuze. Tijdens de ontwikkeling wordt uw shop ondergebracht op onze servers zodat de keuze pas gemaakt hoeft te worden wanneer de webwinkel gereed is voor gebruik.

 

Magento zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zonder goede vindbaarheid dus ook geen bekendheid of inkomsten. Magento is in de basis het meest afgestemde pakket op alle mogelijkheden van Google maar er komt een expert bij kijken om dit volledig en goed in te richten. De Google richtlijnen zijn in de afgelopen tijden fors gewijzigd en er zijn tal van zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Laat ons uw webwinkel optimaliseren en vervolgens omhoog werken in de resultaten met een gerichte linkbuilding campagne.

Vertalingen en invoer in uw webwinkel

Uw webwinkel uitbreiden met meerdere talen om ook in het buitenland meer verkopen te genereren? Laat ons de meertalige winkel professioneel voorbereiden zodat u ook echt gevonden kunt worden. Daarnaast beschikken we over vele professionele vertalers voor vrijwel alle grote talen. We kunnen de volledige content van uw webwinkel tegen gunstig tarief vertalen en direct voor u invoeren en importeren!

Facebook integratie en andere social media in Magento

Social Media is heden ten dage onmisbaar voor de moderne webwinkel. We bieden tal van mogelijkheden varierend van Facebook likes op uw pagina, uw profielen linken, het opmaken van uw profielpagina's, genereren van likes op facebook, het opstarten van een winkel op Facebook gekoppeld aan uw Magento webwinkel, Twitter feeds, Facebook vrienden op uw webwinkel en meer.

Magento module KiyOh Reviews

KiyOh.nl-gebruikers kunnen met deze plug-in automatisch klantbeoordelingen verzamelen, publiceren en delen in social media. Wanneer een klant een bestelling heeft gemaakt in uw Magento Shop, wordt een e-mail uitnodiging automatisch na een paar dagen verstuurd om u te beoordelen. De e-mail wordt uit naam en e-mailadres van uw organisatie gestuurd, zodat uw klanten u herkennen. De e-mail tekst is aanpasbaar en bevat een persoonlijke en veilige link naar de pagina om te beoordelen. Vanaf nu worden de beoordelingen dus automatisch verzameld, gepubliceerd en gedeeld. Dat is nog eens handig!

Uw nieuwe webwinkel:

Bij het opzetten van uw nieuwe webwinkel komt veel kijken. Aan uw kant moet er zorg gedragen worden voor een goed assortiment, het logistieke proces en de inkoop, goede afspraken met leveranciers, een goed plan voor het promoten van uw site en een goed beeld vormen van de gewenste stijl en de doelgroep die u gaat bedienen. Things2c CDC is u graag van dienst bij het advies dat bijdraagt aan de juiste beslissingen. Een goed begin is immers het halve werk!

 

Aan de andere kant is daar het design en de ontwikkeling zelf. Een passend design waarmee u direct in de smaak valt en het vertrouwen wint bij uw doelgroep. Een goede keuze uit functionaliteiten en modules die de gewenste meerwaarde en gebruiksgemak bieden voor uw webwinkel en een professionele aanpak vanaf de basis die een goed functionerende en makkelijk uit te breiden webwinkel garanderen voor nu en de toekomst.

Wij zijn u graag van dienst bij het gehele project van A tot Z. Advies, design, logo, ontwikkeling, modules, maatwerk, zoekmachine optimalisatie, online promoties en alles wat er bij komt kijken. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies en offerte. Een Magento webwinkel kan op maat samengesteld worden voor vrijwel ieder budget en alle mogelijke wensen.

Magento webshops

Presta webshops

Joomla websites

Cake PHP

Het meest succesvolle e-commerce platform ter wereld is natuurlijk Magento

[lees verder]

PrestaShop webwinkel software is een modern opensource e-commerce oplossing en van

[lees verder]

Joomla! is een vrij, opensource-contentmanagementsysteem. Joomla! is geschreven in PHP en werkt  

[lees verder]

CakePHP is een open-source raamwerk voor webapplicaties geschreven in de

[lees verder]

Contact Informatie

Joomla Diensten

Magento Diensten

Professionele webwinkels

Snelle Magento Support

Magento SEO

Magento Facebook

Magento template design

Magento programmeurs

Magento module

ontwikkeling

Vertalingen en invoer

Joomla websites

Joomla CMS

Joomla modules

Joomla componenten

Joomla implementatie

Things2c - Creatieve Digitale Communicatie

Correspondentie adres:

Postbus 25068

3001HB Rotterdam  

E-mail: info@things2c.com

Overige Diensten

CMS websites

PHP programmeurs

Apps Android

Apps Ipad/Iphone

SEO

Animatie

Blog

Sitemap

Prestashop

Presta webshops

Presta Support

Presta templatedesign

Presta modules

Presta programmeurs

Realisatie & Copyright - 2013 - Things2c CDC

MAGENTO WEBSHOPONTWIKKELING