Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookies

VPS hosting voor Magento

VPS-hosting bij Things2c CDC staat voor maximale snelheid, gebruiksgemak en kwaliteit. Ons High Available Cloud VPS-platform kenmerkt zich door uitstekende stabiliteit, indrukwekkende snelheden, A-kwaliteit redundant hardware en het netwerk. Met een voorgeïnstalleerd VPS-pakket ben je binnen 1 minuut online. Bekijk eerst of Shared hosting, Unmanaged VPS of Managed VPS voor jou een goede keuze is.

 

Wat is VPS hosting?

 

VPS staat voor Virtual Private Server. Het is een eigen afgeschermde omgeving op een fysieke server. Deze fysieke server is opgedeeld in meerdere VPS-en doormiddel van virtualisatietechnieken.
Met een VPS pakket heb je dezelfde mogelijkheden als met een eigen fysieke dedicated server. Elke VPS beschikt over een eigen besturingssysteem die volledig gescheiden is van andere VPS-en. Hiermee heb je alle flexibiliteit om zelf instellingen te beheren en software of services te draaien.

Unmanaged VPS-Hosting

Unmanaged VPS-hosting is een goede keuze als je voldoende technische kennis in huis hebt om je eigen server te beheren. Things2c CDC biedt in samenwerking met een gespecialiseerde partner, VPS-en met de hoogste kwaliteit, met optimale prestaties, stabiliteit, zekerheid en snelheid.

Kijk bij Managed VPS als je al het beheer aan ons wilt uitbesteden.

Managed VPS-Hosting

Managed VPS is geschikt voor zakelijke en grotere websites die de flexibiliteit en schaalbaarheid van een eigen server nodig hebben, en voor websites die gebruikmaken van onderdelen die minder goed op shared hosting presteren. Things2c CDC brengt deze onder bij een gespecialiseerde partner en deze beheert je Managed VPS dag en nacht en zorgt dat deze altijd bereikbaar is. Ook is het mogelijk om maatwerk-applicaties door ons te laten installeren en te monitoren. Heb je een vraag of verzoek? Onze specialisten staan altijd voor je klaar!

Prijs per maand

 

RAM

 

SWAP RAM

 

Harddisk

 

CPU Cores

 

Dataverkeer per maand

 

Processors

 

Root toegang

 

SLA 1:24/7 support

 

Aantal domeinen

 

Looptijd

 

Besturingsysteem

 

Maandelijks onderhoud

 

SLA 3: 24/7 support

 

Premium VPS-monitoring

 

Control panel

Unmanaged VPS-Hosting

VPS 1

Unmanaged
VPS-Hosting

€ 22,50

2048 MB

1024 MB

80 GB

3

5000GB

VPS 2

Unmanaged
VPS-Hosting

€ 37,50

4096 MB

1024 MB

100 GB

4

10.000 GB

Managed VPS-Hosting

VPS 3

Managed
VPS-Hosting

€ 105,00

2048 MB

1024 MB

80 GB

3

2500 GB

VPS 4

Managed
VPS-Hosting

€ 155,00

4096 MB

1024 MB

100 GB

4

5000 GB

INTEL 64bit hexacore (6 cores) 2.8 Ghz

Onbeperkt

12 mnd

Onbeperkt

12 mnd

Onbeperkt

12 mnd

Ubuntu

Hostingmanager

Onbeperkt

12 mnd

Ubuntu

Hostingmanager

SLA - Service Level Agreement

SLA - 1           gratis*  

 

We leveren support op storingen in de hardware of met het netwerk. Onze medewerkers monitoren daarbij continu het platform. Bij onverwachtse storingen grijpen we binnen 1 uur in (meestal binnen enkele minuten).

SLA - 2            € 6,- p/mnd

 

Met deze uitbreiding nemen wij de zorg uit handen van periodieke updates aan de gekozen systeemsoftware (de default installatie).

 

* Tijdens en buiten kantoortijden wordt gratis support verleend op kritieke storingen, aan services die onder Monitoring vallen (afhankelijk van het type SLA). Eventuele vragen en storingen die buiten de SLA vallen, lossen wij op van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:30 uur tegen een uurtarief van € 110,- per uur (inclusief btw), met een starttarief van € 10,- (inclusief btw).