Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookies

  • mt-0447-social-slider1.jpg
  • mt-0447-social-slider2.jpg

Sociale Netwerken - de nieuwe afzetmarkt

Nog niet zo heel lang geleden verliep de communicatie tussen bedrijf en klant slechts via advertenties, telefoongesprekken, e-mail of een persoonlijk bezoek...
Er is de afgelopen paar jaar echter, door de nieuwe, sociale media een heel ander medialandschap ontstaan met miljoenen interactieve nieuwsmakers!


Uw klanten beoordelen, beïnvloeden en helpen (soms onbedoeld) ontwikkelen, verzinnen en verkopen. Dat vergt van bedrijven een heel andere houding!

 

Ongeveer 60% van het MKB in Nederland is actief op de diverse sociale netwerken, maar slechts een klein gedeelte daarvan, gebruikt deze media zoals het zou moeten. Bijna altijd is de oorzaak hiervan te zoeken in twee aspecten:

1.   Onbekendheid met het fenomeen en geen tijd of zin om het eigen te maken

2.   Geen tijd of zin om de netwerken te beheren

Concept en strategie

 

Door onze, inmiddels jarenlange ervaring met het zakelijk gebruik van de sociale netwerken, hebben wij een voorsprong opgebouwd waar we veel ondernemers mee van dienst kunnen zijn. We zijn geen gespecialiseerd marketing- of reclamebureau dat voor vele tienduizenden euro’s strategieën voor u bedenkt, maar we helpen bedrijven hun eerste stappen te zetten op het gebied van de sociale netwerken en deze, met name de eerste periode, te beheren.

Abonnementsvorm

 

Dat doen we in een abonnementsvorm, waardoor er geen hoge investeringen gedaan hoeven te worden om in te stappen. Afhankelijk van uw huidige situatie kost het opzetten:

 

Eénmalige kosten tussen de € 500,-- en € 1000,-- excl. BTW Beheren - € 300,-- excl. BTW per maand (*)

 

(*) met een minimale looptijd van een 6 maanden om een effectief meetbaar resultaat te krijgen.

We praten dan over nog geen € 7,-- per uur, want...

 

...sterk vereenvoudigd bestaat het goed beheren van een sociaal netwerk rond een bedrijf uit de volgende onderdelen, met daarbij aangegeven wat het doel of resultaat is en wat het aan tijd kost:

Luisteren - 15-30 minuten per dag

 

(geen direct bereik of contact, noodzakelijk voor inhoud), via SocialMention, Google Alerts, vak- of productgerichte nieuwsbrieven,publicaties brancheorganisaties

Promoten - 15 minuten per dag

 

(geen direct bereik of contact, noodzakelijk voor inhoud), via SocialMention, Google Alerts, vak- of productgerichte nieuwsbrieven,publicaties brancheorganisaties

Deelnemen - 30 minuten per dag

 

aan discussies (weinig bereik of direct contact), via

Facebook, Twitter, LinkedIN, Google+

Publiceren (opvallend) - ± 2 uur per week

 

aan discussies (weinig bereik of direct contact), via

Facebook, Twitter, LinkedIN, Google+

Opbouwen - ± 4 uur per week

 

van publiek en beheren netwerk (zeer veel bereik en direct

contact), op Facebook, LinkedIN, Twitter, Google+

Waardoor, alles bij elkaar opgeteld, het totale beheer van een goed functionerend sociaalnetwerk voor een bedrijf, circa 11 uur per week, 50 uur per maand kost.

 

Daar kunnen of willen veel bedrijven geen tijd of mensen voor vrijmaken en wij bieden daarvoor dus de oplossing!